Szeretne jó és felelősségteljes gazdája lenni kedvencének? Kutyája, macskája, vagy egyéb kis testű állata számára megbízható és szakmailag felkészült állatorvost találni? Gyakran lenne tanácsra, segítségre szüksége? Mi értünk az Ön kis kedvence nyelvén!

Annak ellenére, hogy amióta az eszemet tudom, az állatorvosi pályára készülök ismerem az érzést, hogy milyen tanácstalan és elveszett tud az ember lenni, ha a kedvencéről van szó. Már gyerekkoromba is Buksi kutyánk hű társam, legfőbb szövetségesem volt, így saját bőrömön tapasztalhattam meg azt, hogy milyen érzés a bizonytalanság. Ezért számomra a legszebb érzés, ha egy gazdi ránk bízza féltve őrzött kedvencét.

Az állatorvosi rendelő megalapításakor célom az volt, hogy minden állattartó felelős állatartóvá váljon és ne érezzen bizonytalanságot, tanácstalanságot, félelmet, mivel tudja, hogy valakihez lehet fordulni és nálunk a kedvence jó kezekben van. Ezért olyan szakembereket kerestem, aki hasonlóan vélekednek a szakmáról és szeretettel viszonyulnak az állatokhoz.

Budai állatorvosi rendelőkben több mint 34 éves tapasztalat társul az állatok iránti odaadó szeretettel. A gazdik első sorban azért választják Budai Állatorvosi rendelőnket, mivel tudják, hogy nem csak kedvenceik, hanem az ő igényeiket is figyelembe vesszük. Széles szolgáltatási kínálatunk mellett, gazdi barát árakkal és rendszeres kedvezményekkel gondoskodunk az Ön kedvencének egészségéről is, hogy sokáig társa lehessen családjának, életének. Jól felszerelt rendelőknek, kiváló labor és diagnosztikai műszereinknek köszönhetően gyors megoldást találunk az Ön állatának problémájára is.

Fontosnak tartjuk, hogy az állattartók felelősségteljesen gondoskodjanak kedvenceikről, így igyekszünk az állat gondozásával járó terheket az Ön számára csökkenteni. Chipbeültetési kedvezményünknek köszönhetően, bízunk abban, hogy kedvenceik hamarabb „hazatalálnak”.

Nyugdíjasoknak, nagycsaládosoknak (több kutya, vagy macska tulajdonosának), illetve rendszeresen visszatérő törzspácienseknek, kisállat tenyésztőknek egyénre szabott kedvezményeket biztosítunk!

Rendelőnkben Önt és kisállatát előzetes időpont egyeztetés alapján, várakozás nélkül tudjuk fogadni. Állatorvosunk soron kívüli, sürgős esetben, bejelentkezés esetén azonnal is tudja fogadni állatát, a nem szállítható állapotban lévő kedvencekhez igény esetén kiszállást is vállalunk. Sürgősségi és baleseti betegellátás esetén 24 órás ügyelettel  állunk az Ön és kedvence rendelkezésére.

Állatorvosi rendelőnkben –tanácsadás keretében- örömmel segítünk a megfelelő gondozás, tartás kialakításában és szívesen válaszolunk kérdéseire. Például, ha bizonytalan abban, hogy kedvencét hogyan és mivel etesse, rendelkezésére állunk és válaszolunk Önnek minden kérdésére.

Forduljon hozzánk bizalommal, bízza ránk kedvencét és éljenek együtt egészséges és boldog életet. Hiszen állatok nélkül lehet élni, csak nem érdemes!


Pácienseink véleménye a rendelőnkről

Forduljon hozzánk bizalommal!

Időpont-egyeztetéshez keressen minket a +36 30 948 3582-es telefonszámon!