Szeretettel várjuk Önt és kisállatát két budapesti állatorvosi rendelőnk egyikében. Előzetes bejelentkezése javasolt ahhoz, hogy kedvencét sorban állás és várakozás nélkül el tudjuk látni. Előzetes bejelentkezéshez kérem, hívja a +36 30 948 3582 telefonszámot bizalommal.

A rendelőnkbe érkező minden állatot alapos fizikális vizsgálatnak tesszük ki. Fontos, hogy mivel az állatok nem beszélnek és nem tudják elmondani mi a problémájuk, a fizikális vizsgálatokat gyakran egyéb diagnosztikai eszközös vizsgálattal kell kiegészítenünk, hogy teljes képet kapjuk az állat egészségügyi problémájáról. A vizsgálatok során természetesen végig kommunikálunk Önnel és tájékoztatást adunk az egyes lépésekről.

A budai állatorvosi rendelőnkbe automatikus gyógyszer kiadás sohasem történik az állat részletes megvizsgálása és a diagnózis felállítása nélkül.

Az állatorvosi rendelő higiénikus környezet, így a kezelőfelület és az orvosi eszközök, műszerek minden állat után alapos megtisztításra kerülnek fertőtlenítő spray használatával. A higiéniai számunkra nagyon fontos, hiszen így védjük a kedvencét az állatról állatra terjedő betegségektől.

Mit kell tenni Önnek a vizsgálat napján?

  • A reggeli órákban nyugodtan etesse és itassa meg kedvencét.
  • Figyeljen arra, hogy a rendelőbe érkezés előtt állatának legyen lehetősége ürítésre.
  • Lehetőség szerint kisállata tisztán érkezzen.
  • Kérem ügyeljen a pontosságra.

Számtalan olyan ok lehetséges, amely megnehezíti a gazdi illetve a kisállat rendelőnkbe történő eljutását. Ebben az esetben előzetes időpont egyeztetés alapján kiszállást vállalunk az Ön otthonába, így kisállata megfelelő ellátásban részesülhet.

Fontos azonban, hogy minden esetben részletesen tájékozódjon arról, hogy a vizsgálat elvégezhető-e az állatorvosi rendelőn kívül is. Egyes súlyos beteg állatoknál ugyanis a rendelő közelsége elengedhetetlen, hiszen a diagnosztikai eszközök, kiegészítő vizsgálatok (vérvétel, mikroszkópos elemzés) szükségesek az ellátás során.

Milyen esetben ajánljuk a háznál történő állatorvosi kezelést?

  • Az állat állatorvosi rendelőbe történő szállítása, egészségi körülményeire tekintettel problémába ütközik. (nagy testű-, rossz állapotban lévő állat stb.)
  • Az állat fél az állatorvosi rendelőtől.
  • A gazdinak több kutyája van, így a rutinkezelés egyszerűbb a gazdi számára.
  • A gazdi nem tudja megoldani a bejutást. (nincsen autója, rossz az egészségügyi állapota stb.)

Milyen kezelések végezhetőek el az Ön otthonában?

Amennyiben további kérdése van, illetve szeretne tájékozódni az otthonában elvégezhető vizsgálatokról, kérem keressen minket bizalommal a +36 30 948 3582 telefonszámon.


Pácienseink véleménye a rendelőnkről

Forduljon hozzánk bizalommal!

Időpont-egyeztetéshez keressen minket a +36 30 948 3582-es telefonszámon!